fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

40% reducere la orice carte

Pentru astazi, elefantul s-a sucit putin si ne-a readus o oferta tare draga: reducere garantata la orice carte. Asa ca nu trebuie decat sa intri aici, sa-ti alegi cartea / cartile si in pagina de comanda sa folosesti codul CARTE0586. Pretul tuturor cartilor va fi redus automat cu 40% (daca ai ales carti care aveau reducere mai mare de 40%, codul nu le influenteaza – ramane reducerea cea mai mare).

[button target=”_blank” style=”” class=”” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fhappy-days%252Fcarti”]Vezi aici cartile Elefant[/button]

Campania are si cateva reguli: Voucherul se aplica pentru comenzi de maxim 1000 lei. Voucherul nu se aplica pentru cartile editurilor Adevar Divin, Publica, Art, Arthur, Art Educational, Hamangiu, Universul Juridic, C.H. Beck, Compania Dan Puric, Sophia, Audiosfera, Longman, De suflet (Supergraph), Sophia & Supergraph, victoria books, Narator, For You, Educational Center(Hueber), Booklet, Tempus, Stanpress, Agora, Cartex 2000.

voucher_carti_elefant

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Bestseller-uri la pret de chilipir de la adevarulshop

Next Article

IDEI DE AFACERI: "Cum sa transformi o ciupercarie intr-o afacere”

Related Posts

Total
0
Share