fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro
elefant.ro

Concurs pentru booktuberi organizat de Editura Arthur

concursÎți place să citești? Ai un canal de YouTube unde publici recenzii? Ai sub 18 ani? Dacă ai răspuns „da” la toate întrebările, atunci concursul acesta este pentru tine.

Editurile Arthur și Youngart organizează un concurs dedicat comunității de booktubări din România. În perioada 7 – 23 iulie poți înscrie recenzia ta video preferată, iar Alex Moldovan și echipa de comunicare a editurii Arthur vor alege 10 câștigători.

Câștigătorii vor primi câte un pachet de 10 cărți la alegere din partea editurilor Arthur și Youngart. Totodată, fiecare booktubăr va fi invitat să prezinte câte o carte dintre cele zece propunând un clip original ce va fi distribuit pe conturile de Facebook și YouTube ale editurii Arthur. Calendarul și ordinea în care vor fi distribuite clipurile video vor publicate la începutul lunii august pe blogurile editurilor Arthur și Youngart.

Condiții de participare:

Pentru a te putea înscrie la concurs trebuie să ai un canal video unde publici recenzii despre cărți și să ai cel mult 18 ani.

Nu vom înscrie la concurs propunerile sau canalele de YouTube care conțin limbaj explicit, atitudini extreme sau de instigare la ură.

Înscrierile se încheie în data de 23 iulie la ora 24.00. Orice înscriere realizată după această dată nu va fi luată în considerare. Câștigătorii vor fi contactați telefonic luni, 31 iulie 2017.

Pentru înscriere este suficient să completezi cu atenție formularul de aici.

Comunicat Editura Arthur

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
reducere

50% reducere la peste 40.000 de cărți (doar azi, 6 iulie 2017)

Next Article
reduceri

50% reducere la toate cărțile Editurii RAO (doar azi, 11 iulie 2017)

Related Posts

Total
1
Share