fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Pericolul vânzărilor de cărți pseudoștiințifice de dragul profitului

cărți pseudoștiințifice

Pericolul vânzărilor de cărți pseudoștiințifice de dragul profitului. Titluri pseudoștiințifice cum sunt „Healing the Symptoms Known as Autism”, „Fight Autism and Win” și „The Miracle Mineral Supplement of the 21st Century” sunt în continuare vândute de Amazon, deși oferă soluții nedocumentate despre autism, cu metode de vindecare ce „ar putea face să ridice din sprâncene orice medic”, cum sunt yoga, laptele de cămilă, veganismul, terapia cu electroșocuri sau… sexul. (Science Alert)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Toamna… memoriilor lui Elton John. Cartea de memorii ale lui Sir Elton John nu poartă încă un nume, dar va fi lansată în luna noiembrie a acestui an. Editorii promit publicului o poveste „fără rețineri” despre viața starului britanic, volum realizat în colaborare cu editorul muzical al prestigiosului cotidian „The Guardian”. (The Guardian)

O afacere pornită de la nevoia de cărți bilingve. Patty Rodriguez și Ariana Stein au pornit proiectul „Lil’ Libros” în 2014, pentru că nu găseau cărți bilingve în engleză și spaniolă. Astăzi, compania pe care au înființat-o, „The Huntington Park”, are 14 titluri și a vândut de un milion de dolari în 2018. (latimes.com)

Hark”, de Sam Lipsyte. Când comedia spumoasă devine monosilabică. Parodie neagră, absurdități, umilințe în exces la care tehnologia îi supune pe oamenii tot mai dependenți de ea, toate acestea sunt ingredientele cu care Sam Lipsyte, autorul cărții „The Ask”, lovește din nou opinia publică. În „Hark”, comedia devine monosilabică. (The Guardian)

Citește zi de zi recomandările noastre.

Cartea, ca artă. Universitatea Southern Maine derulează un proiect artistic care are cartea ca element central al artelor plastice. „On Books!” este o expoziție ca o conversație continuă, iar curatorul Lin Lisberger, unul dintre cei mai cunoscuți plasticieni ai statului american, celebrează cartea și, în același timp, clarifică, o dată în plus, motivele pentru care astfel de expoziții au un succes atât de mare. (Press Herald)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
BOOKS50

Books50 este activ! Minim 50% la peste 40.000 de cărți!

Next Article
Vatra Veche

Revista Vatra Veche, pentru cei cărora li se face dor de cultura română

Related Posts

Total
0
Share