fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Top Elefant: cartile alese de romani in august 2015

plural_bookshop1

In ultima luna de vara romanii au fost atrasi de o noua categorie de carti, mai exact cele de colorat. Asadar, conform topului realizat de elefant, autoarea Johanna Basford a inregistrat un succes masiv si in Romania cu volumele Gradina secreta si Padurea fermecata. Cele doua nume au atras publicul prin metode atractive si inovatoare de petrecere a timpului liber si anume prin infatisarea unor lumi fantastice, inspirate din cultura scotiana, care pot fi aduse la viata prin intermediul creioanelor de colorat. Alti autori straini preferati de publicul roman au fost Sylvia Day cu titlul Fascinatia, Markus Zusak cu Hotul de carti si Paula Hawkins cu Fata din Tren.

In categoria autorilor romani, conform datelor elefant, in luna august locul intai este ocupat de Fluturi semnata de Irina Binder, urmata de binecunoscuta scriere Ce ne spunem cand nu ne vorbim a lui Chris Simion, locul trei revenindu-i lui Mugur Ciuvica pentru Zece ani grei.

In clasamentul elefant cu privire la cartile digitale, romanii au citit cel mai mult scrierea Noptile amantilor a Corinei Ozon, iar pe locurile doi si trei se afla Deborah Harkness cu Cartea vietii si Paula Hawkins cu Fata din tren.

Comunicat PrSteps

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Fumatul strict permis, de Christopher Buckley

Next Article

„Destinul lupului singuratic”, de Adrian Christescu. În curând, la Adenium!

Related Posts

Total
0
Share