fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Zilele Editurii Litera – cărți cu reduceri de până la 70%

reduceri-literaEditura Litera ne este nu doar foarte dragă, ci și un partener de nădejde. Dacă ești cititor de bookurii cu siguranță ai participat la frumoasele noastre concursuri sponsorizate de Editura Litera, poate chiar ai și citit interviul pe care ni l-a acordat Cristina Vidrașcu Sturza, directorul editorial Litera.

Urmărim și menționăm cu plăcere noutățile Litera, dar și evenimentele pe care le organizează. Astăzi, însă, o să vorbim despre o excelentă promoție la cărțile Editurii Litera, reduceri oferite de eMAG. Astfel, cărțile Litera au, până pe 9 mai, reduceri de până la 70%. În promoție sunt peste 2000 de titluri, cărți pentru toate vârstele și toate gusturile.

Pagina promoției o găsești aici.

Găsești reduceri foarte mari și la cărțile pentru copii, dar și la cărțile de colorat pentru adulți. Bineînțeles, romanele publicate la Editura Litera au și ele reduceri corespunzătoare, așa cum și pasionații de cărți istorice, de pildă, își pot găsi lecturi valoroase la prețuri foarte bune.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
carte cadou

Carte CADOU de la Editura Publica: Clubul mincinoșilor. Memorii, de Mary Karr

Next Article
13 probleme

13 probleme, de Agatha Christie

Related Posts

Total
0
Share