fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Ecranizări ale unor cărți, așteptate în 2019

Ecranizări ale unor cărți, așteptate în 2019. Câteva ecranizări ale unor cărți de succes vor primi „botezul” publicului cinefil în 2019. Printre acestea, „Five Feet Apart”, poveste bazată pe cartea scrisă de Rachael Lippincott, despre doi oameni care se îndrăgostesc în timp ce sunt tratați de fibroză cistică. (Cosmopolitan)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

„The Final Days of EMI”, de Eamonn Forde. Radiografie fără menajamente. Preluarea companiei EMI de către Terra Firma este povestea fără menajamente care stă la baza primului roman al comentatorului muzical Eamon Forde, care dublează narațiunea de tip business cu momente de memorialistică. (The Guardian)

The Desert and the Sea”. Răpit de pirați. A scrie despre pirații contemporani poate fi la fel de primejdios ca dezvăluirile despre președinți sau prinți. Michael Scott Moore a pățit-o pe pielea lui și după o experiență traumatizantă în captivitate, povestește totul în „The Desert and the Sea”.  (Independent)

Timbaland trece la cărți pentru copii. „Nighttime Symphony” este prima încercare literară a producătorului muzical Timberland. Cartea va intra în librării la sfârșitul acestui an, câștigătorul Premiului Emmy colaborând la proiect cu ilustratorul Christopher Myers. (ew.com)

Imperiul cărților scrise de femei de culoare. Glory Edim, scriitoare, fondatoarea Well-Read Black Girl, construiește un adevărat imperiu conectând tinerele de culoare care își doresc să citească, în felul acesta promovând și literatura scrisă de femeile de culoare. (Huffington Post)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
transport gratuit

Ofertă Libris: transport gratuit la orice carte, doar azi!

Next Article
cărți

Cele mai bune cărți pentru gestionarea finanțelor proprii

Related Posts

Total
0
Share