fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Despre noi

Chiar voiam sa facem un proiect “pe carti”. Nici nu ne-a fost greu sa gasim numele, a venit de la sine. Dupa nume trebuia sa ne gasim directia. Inca o mai cautam si acum, desi, in mare, stim ce nu vrem. Cu siguranta, bookuria.info, nu va fi un alt site de recenzii. Sunt atat de multe, si bune, incat putem sa le citim linistiti pe ale lor. Asta nu inseamna ca nu veti gasi si la noi recenzii. Dar nu doar recenzii.

La inceputurile proiectului, septembrie 2012, blogul initial se definea prin “cu bookurie despre noutati editoriale & evenimente culturale”. Suntem si astazi in aceeasi zona, doar ca blogul de odinioara s-a transformat in ceva putin mai complex.

Suntem atenti la ce se intampla in frumoasa piata de carte romaneasca. Semnalam cam tot ce vedem (selectam si noi, bineinteles), dar si ceea ce primim de la editurile dispuse sa comunice. Nu sunt multe, dar bune-s cele care sunt.

Incercam, la randu-ne sa comunicam cu editurile si librariile, propunandu-le diverse chestionare ce au menirea de a aduce cititorului si alt tip de informatii. Unii ne raspund, altii mai rar. Clar, este o piata complicata, cu oameni ocupati si preocupati. Celor care-si fac timp si pentru noi avem grija sa le multumim.

Pentru cititori incercam sa avem cele mai bune sfaturi si idei legate de tot ce inseamna carte. Multe dintre trimiterile pe care le facem prin linkuri nu sunt total dezinteresate – folosim un sistem de marketing afiliat care ne permite ca la orice carte vanduta prin linkurile pe care le prezentam sa ne revina si noua un comision. Nu este mult, dar ne multumim cu cat este.

Pentru reprezentantii editurilor avem permanent o usa deschisa. Ii asteptam cu idei frumoase pentru a prezenta cartile si evenimentele din jurul lor. Le oferim, de asemenea, cazare frumoasa si pentru recenzii, atunci cand considera ca merita sa publice si pe bookuria.info. Le mai oferim idei si suport, ori de cate ori suntem solicitati. Si, normal, le oferim si spatiu publicitar, atunci cand vor sa ne ia in calcule pentru o campanie anume :)

 

 

bogdan

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.