fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

25% reducere la cele mai hazlii cărți ale copilăriei

Nu cred să existe casă de copil în care să nu găsim măcar unul din volumele seriei Jurnalul unui puști. Întrebarea este, însă, câți copii au toate volumele? Ei bine, sunt la mare modă jurnalele pentru copii. Și bine că sunt. Sunt amuzante foc, cărți hazlii care au puterea să-i împrietenească pe cei mici cu lectura. Au și desene haioase, și chiar dacă sunt părinți care spun că-s prea frivole sau nu știu cum, noi le recomandăm cu mare plăcere. Sunt lecturi de-o zi, dar sunt cărți la care te întorci cu drag, le mai răsfoiești din când în când. Și dacă am spus despre Jurnalul unui puști, am făcut-o pentru că această serie este și cea mai cunoscută. Mai sunt și alte cărți hazlii pentru copii care merită atenție: Timmy Fiasco, seria Marele Nate sau Însemnările unei puștoiace, iată alte câteva titluri celebre și ele.

Cărțile hazlii pentru copii au un preț excelent zilele acestea, le puteți cumpăra de aici cu reducere de 25%. Mai jos aveți doar câteva exemple, click pe poză pentru a vedea toate titlurile din promoție.

Alte cărți frumoase pentru copii găsești și în lista Anuței dedicată acestui subiect.

carti hazlii

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
strigătul

Strigătul, de Laurent Graff

Next Article
christia

În Postul Paștelui colecția CHRISTIA are 50% reducere

Related Posts

Total
0
Share