fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

O felicitare și cel mai frumos dar: o carte pentru persoana iubită

 

LITERAlmente te iubesc

Pentru al patrulea an consecutiv Editura Litera organizează în luna iubirii campania LITERAlmente te iubesc!. Astfel, sesiunea de declarații de dragoste începută pe 14 februarie, de Valentine’s Day, rămâne deschisă până pe 24 februarie, când sărbătorim iubirea românește, de Dragobete.

Toți îndrăgostiții sunt provocați să intre în aplicația LITERAlmente te iubesc! de pe pagina de Facebook Editura Litera, și să posteze pe wall-ul persoanei iubite felicitarea de dragoste pe care o regăsesc în aplicație.

Nu numai că vor transmite un mesaj de iubire, dar vor face și cel mai frumos dar: o carte în format electronic. Este vorba de Nefertiti. Regina Nilului de Michelle Moran, din colecția Iubiri și Destine. Ebook-ul poate fi descărcat gratuit de pe elefant.ro, în ziua de 24 februarie, folosind codul scris pe felicitare.

Pe 14 februarie, aproape o sută de îndrăgostiți au descărcat ebook-ul, bucurându-se de acest cadou primit pe o cale inedită.

Aplicația LITERAlmente te iubesc! este disponibilă la următorul link: https://www.facebook.com/Litera.ro/app/1530933433873160/

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Marian Godină

Lansare de carte: Flash-uri din sens opus, de Marian Godină

Next Article

Citește și iubește românește! Poți câștiga o minivacanță oferită de Libris

Related Posts

Total
0
Share