fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

3 ani de carti romantice. Castiga 10 carti la alegere!

carti_romanticeEditura Litera sarbatoreste 3 ani de carti romantice. Cu aceasta ocazie organizeaza pe Facebook un concurs la care vor fi trei castigatori ce-si vor putea alege fiecare cate 10 carti romantice. Felicitam Editura Litera si-i uram la multi ani de carti romantice :)

Mai jos aveti anuntul de concurs. Cititi cu atentie si participati cu drag!

“Pentru a participa la concurs, tot ce aveți de făcut este să dați like paginii Cărți Romantice, like și share public acestei postări și să scrieți într-un comentariu titlul unui roman din colecția Cărți Romantice care v-a plăcut cel mai mult.
Vă oferim 3 premii a câte 10 exemplare (la alegere) din cărțile Lira și Alma de pe site-ul www.litera.ro.
Concursul se desfașoară începând de astăzi, 23 mai, până mâine 24 mai la ora 23.00, iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și vor fi anunțați duminică la ora 12.00. Anunțați-vă și prietenele. Mult succes tuturor!
P.S. Asigurați-vă că distribuiți postarea public, altfel nu avem cum să verificăm că ați îndeplinit cerințele de concurs.”

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

10 edituri, 50% reducere. Ai de unde alege carti ieftine!

Next Article

P-asta o stiati? Am facut paste! :)

Related Posts

Total
0
Share