fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

4 ani de elefant.ro, 4 zile de super reduceri si cadouri

elefant_sarbatoareÎn cei 4 ani de existență, elefant.ro a livrat peste 650.000 de colete și peste 3 milioane de cărți, jucării și accesorii.

La 4 ani de la înființare, mall-ul online al familiei, elefant.ro, lansează o nouă categorie – Bebe&Copii – ce include produse de îngrijire pentru cei mici (absorbante, creme, loțiuni și altele), cărucioare și landouri, scaune auto, mobilier și decorațiuni, dar și modă pentru cei mici. Din 2012, elefant.ro vinde jucării.

Mai mult, în săptămâna aniversară 16-20 iunie 2014, elefant.ro pregătește pentru clienții săi reduceri de până la 70% la peste 100.000 de produse din categoriile carte, produse pentru copii, parfumuri și accesorii fashion.

Clienții elefant.ro sunt preponderent femei, iar jumătate dintre acestea sunt mame. În fiecare zi întrebăm doamnele care iubesc elefant.ro ce ar mai dori să găsească în magazinul dedicat lor și de multe ori răspunsul a indicat produsele pentru copii. Iată de ce, la aniversarea de 4 ani a elefant.ro, le oferim drept răsplată pentru fidelitatea lor o gamă de 3 ori mai mare de produse pentru cei mici”, declară Dan Vidrașcu, CEO al elefant.ro.

În cei 4 ani de existență, elefant.ro a livrat peste 650.000 de colete, peste 3 milioane de cărți, jucării și accesorii vestimentare.

În prezent, elefant.ro comercializează produse din categoriile carte tipărită, eBook, eReader, produse vestimentare, încălțăminte, accesorii, jucării și produse pentru copii, cosmetice și produse de îngrijire, parfumuri. Printre cele mai vândute produse se numără cărțile, jucăriile, accesoriile și parfumurile.

Comunicat de presa PR Steps

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ebook GRATUIT: "Despre lucrurile simple", de Mihaela Radulescu

Next Article

De vorbă cu acțiunile noastre (recenzie la cartea "O vară de răscruce", de Truman Capote)

Related Posts

Total
0
Share