fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Afirmatiile pozitive. Experimenteaza chiar acum tot ce poate fi mai bun in viata”, de Louise L. Hay

afirmatiile-pozitiveIn aceasta carticica incantatoare, Louise L. Hay vorbeste despre puterea si importanta afirmatiilor, invatandu‑te cum sa te folosesti chiar acum de acest instrument!

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=816294d60″]Cumpara cartea cu 50% reducere[/button]

Louise explica faptul ca ori de cate ori faci o afirmatie, tu ii spui practic subconstientului tau: „imi asum responsabilitatea. Sunt constient ca pot face ceva pentru a introduce anumite schimbari in viata mea“.

In paginile cartii de fata, Louise exploreaza diferite domenii de viata si convingerile noastre negative asociate cu acestea (sanatatea, temerile, dependentele, prosperitatea, iubirea si viata amoroasa etc.). Pentru fiecare dintre ele, ea ofera exercitii care te pot ajuta sa introduci in viata ta schimbari pozitive.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

35% reducere la titlurile categoriei "Carte de buzunar"

Next Article

Chestionar bookuria.info: Cum au vazut editurile Gaudeamus 2013

Related Posts

Total
0
Share