fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

50% reducere la superba carte a lui Antoine de Saint-Exupery: «Micul print» (Editura RAO)

Libraria online elefant.ro ne face o minunata oferta: Micul print de Antoine de Saint-Exupery cu o reducere de 50%. Editia publicata de RAO in colectia Carti ilustrate nu trebuie sa lipseasca din biblioteca copiilor. Bookurati-va de oferta si asa cum obisnuim sa o spunem ades: platesti mai putin, citesti mai mult!

Cumpara cartea de aici cu 50% reducere!

Carte ilustrata de Antoine de Saint-ExuperyDespre carte:

“Am trait astfel singur, fara a avea pe cineva cu care sa stau de vorba cu adevarat, pana ce am avut o pana in desertul Sahara, acum sase ani. Se stricase ceva la motor. Si cum n-aveam cu mine nici mecanic, nici pasageri, ma pregateam sa incerc sa fac, de unul singur, o reparatie dificila. Era pentru mine o problema de viata si de moarte. Abia mai aveam apa de baut pentru opt zile. In prima seara am adormit pe nisip, la o mie de mile de orice tinut locuit. Eram mult mai izolat decat un naufragiat pe o pluta in mijlocul oceanului.

Va inchipuiti atunci surpriza mea, in zori, cand m-a trezit un glas firav si ciudat. Zicea: – Te rog… deseneaza-mi o oaie!- Poftim?- Deseneaza-mi o oaie…Am sarit in picioare de parca as fi fost lovit de trasnet. M-am frecat la ochi. M-am uitat cu atentie. Si am vazut un prichindel cu totul extraordinar care ma privea cu gravitate. (…)M-am uitat asadar la acea aparitie facand ochii mari de uimire. Nu uitati ca ma gaseam la o mie de mile de orice tinut locuit.

Or, omuletul meu nu mi se parea a fi nici ratacit, nici mort de oboseala, nici mort de foame, nici mort de sete, nici mort de frica. Nu avea deloc infatisarea unui copil pierdut in mijlocul desertului, la o mie de mile de orice tinut locuit. Cand am izbutit in cele din urma sa vorbesc, i-am spus:- Dar… ce faci aici? Iar atunci el imi repeta, foarte bland, ca pe un lucru foarte serios:- Te rog… deseneaza-mi o oaie… (…)Si asa am facut cunostinta cu micul print.”

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cumpara Catelusul Vipo, la un pret special

Next Article

24 de teste de personalitate, de Louis Janda (Editura Trei)

Related Posts

Total
0
Share