fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

50% reducere pentru cartea “Culoarea sentimentelor”, de Kathryn Stockett

Culoarea sentimentelor, romanul de debut al autoarei Kathryn Stockett, este ceea ce se cheama un fenomen literar: o carte care a fost respinsa de aproape cincizeci de editori si agenti, publicata in cele din urma de Penguin Group si primita cu un entuziasm extraordinar de librarii, cluburi de carte, bloggeri si critica literara.  Drepturile de traducere au  fost vandute in mai mult de 30 de tari, iar Steven Spielberg a decis sa implice studiourile DreamWorks in ecranizarea cartii.

Libraria online elefant.ro ne ofera aceasta carte cu 50% reducere. Promotie valabila pana pe data de 25 martie.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_red” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.elefant.ro%2Fcarti%2Ffictiune%2Fliteratura-contemporana%2Fculoarea-sentimentelor-169630.html%3Futm_source%3DCartea-care-ti-va-schimba-viata-la-un-pret-imbatabil%26utm_medium%3Dnewsletter-comercial-2013-03-19-cmd0-68263%26utm_campaign%3Dculoarea-sentimentelor-de-kathryn-stockett”]Cumpara cartea cu 50% reducere de aici[/button] bn1


Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la newsletter-ul bookuria!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Aparitie noua in Colectia Zen de la Editura Herald: “Zen si viata cotidiana”, de Taisen Deshimaru

Next Article

Vlad Doroican, PR Editura Herald: "Ma bucur ca cel putin mi se ofera sansa sa devin un om mai bun si sa contribui cum si cat pot la o lume mai buna"

Related Posts

Total
0
Share