fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

89% reducere la romanul “London fields”, de Martin Amis

london-fieldsIn cadrul campaniei “mii de carti sub 10 lei” am gasit si romanul de fata, o excelenta carte scrisa de Martin Amis. Cartea are o reducere de pret exceptionala, puteti sa o cumparati astazi cu doar 9,49 lei, in loc de 44,95 lei cat era pretul intreg. Pe langa pretul foarte mic primiti si transport gratuit.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=9a6f02fef&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.libris.ro%252Flondon-fields-martin-amis-POL973-46-1464-6–p357808.html”]Cumpara cartea de aici[/button]

Despre carte:

„O satira apocaliptica, o meditatie scatologica asupra iubirii, mortii si iernii atomice, pe rind lirica si obscena, colocviala si rapsodica.” (New York Times)

„O poveste adevarata, o poveste de dragoste si povestea unei crime – sarcastica, erotica si intr-un limbaj uimitor.” (Independent)

„London Fields, cu titlul sau pastoral, nemilos pentru decorurile din inima orasului, vibreaza, precum intreaga opera a lui Amis, sub puterea cimpurilor de forta ale unor energii sinistre, distructive. In adincimile fabulei sale suprarealiste sint patru personaje sechestrate intr-un aliniament letal.”(Sunday Times)

„Cel mai ambitios, inteligent si izbutit roman al lui Amis de pina acum. Protagonistul, Keith Talent, este o creatie de un comic uluitor, face parte din celebra liga a escrocilor minori, mintind si inselind la acelasi calibru cu Pinkie Brown al lui Greene sau cu Rinaldo Cantabile al lui Saul Bellow.” (Observer)

„Cu totul amar, adesea de un umor brutal, romanul London Fields ofera o lectura hipnotica.” (Publishers Weekly)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate la Editura Arthur: "Miss Peregrine", de Ransom Riggs

Next Article

Ultimele 3 zile in care te mai poti inscrie la Tombola "Cititoare Romantica"

Related Posts

Total
0
Share