fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Actrița Tiffani Thiessen scrie cărți pentru copii

Actrița Tiffani Thiessen scrie cărți pentru copii. Actrița Tiffani Thiessen, cunoscută din serialul „Salvați de clopoțel”, scrie cărți pentru copii împreună cu soțul ei, actorul Brady Smith, care le ilustrează. Cei doi au lansat recent volumul „You’re Missing It!”, amestec amuzant de aventuri ale unui tată hipnotizat de telefonul mobil, care se află în parc cu fiul său. (houstonchronicle)

O librărie pentru Bronx. Mai bine de doi ani, cartierul din New York făcut celebru de infracționalitate, ca și de vedete și de filme, Bronx, nu a avut o librărie. Acest lucru s-a schimbat recent, când Noëlle Santos a deschis librăria The Lit. Bar, pentru cei peste 1,5 milioane de locuitori dintr-unul din cele mai faimoase cartiere ale lumii. (The Guardian)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Pariul între prieteni și maratonul cărților. Un pariu între prieteni s-a transformat într-o acțiune de strângere de cărți. Mai precis, avocatul din Pretoria Marukgwane Moremogolo a fost provocat de un amic să termine un maraton citind în același timp o carte. Felul în care participantul la alergare citea pe traseu a atras atenția rețelelor de socializare, iar avocatul a promis să facă și din alte maratoane puncte focale pentru strângerea de cărți. (iol)

Librăria cu cărți… vorbitoare. Peste 200 de persoane care au intrat în Librăria British Council, din Jubilee Hills, au avut surpriza vieții lor: în loc de „Vă rugăm păstrați liniștea”, au dat peste un afiș cu „Vă rugăm să nu păstrați liniștea”. Peste tot, cei prezenți aveau oportunitatea să se deschidă aidoma unui volum, să-și spună păsurile, iar cărțile le „răspundeau”. La fiecare masă s-au așezat câte trei persoane care „discutau” cu volumele de pe rafturi. (the hindu)

Colectă de volume pentru condamnații la moarte. Inițiativa „The Books for Tomorrow” a fost lansată la școala de Drept Jentera, din Jakarta, și implică o colectă de cărți pentru condamnații la moarte care se găsesc în penitenciarele din oraș și din restul Indoneziei. Potrivit statisticilor Amnesty International, peste 300 de astfel de prizonieri își așteaptă execuția în închisorile din țară. (thejakartapost)

Roxana Ichim Istudor
Total
23
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Oprah citește despre Holocaust

Next Article
Jo Nesbø

Jo Nesbø la București: lansarea celui mai recent roman al scriitorului norvegian, Macbeth

Related Posts

Total
23
Share