fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

ADENIUM la Târgul Internațional de Carte pentru Copii de la Bologna

BolognaÎn perioada 4 – 7 aprilie are loc Târgul Internațional de Carte pentru Copii de la Bologna. Adenium participă la acest târg, prin Ministerul Culturii, cu o selecție din cele mai noi titluri pentru copii. Fie că este vorba de benzi desenate, poezii sau povești pentru copii de toate vârstele, cărți de colorat sau seria , toate cărțile pot fi admirate la standul Ministerului Culturii.

Marți, 5 aprilie, începând cu ora 11:00, va avea loc prezentarea cărții Sarinne & Elenore and their splendid first adventure, o minunată poveste în versuri a unei mari prietenii. La eveniment vor participa Adina Chirica, Anda Ansheen și Sanda Watt.

Sarinne și Elenore sunt două prietene foarte apropiate, care trăiesc o mare aventură. Versurile în limba engleză sunt semnate de Adina Chirica. Ilustrațiile Andei Ansheen completează o poveste care îi va ține cu sufletul la gură pe micii cititori.

Cartea este recomandată de Irina Margareta Nistor și este disponibilă în librării.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Un pariu cu soarta

Un pariu pe soarta, de Nora Roberts - cu Libertatea pentru femei

Next Article
saptamana autorilor Herald

1-8 aprilie 2016 - Săptămâna autorilor care te aduc mai aproape de tine!

Related Posts

Total
0
Share