fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Adina Popescu, castigatoarea Marelui Premiu la concursul de creatie literara Trofeul Arthur!

concurs_arthurTrofeul Arthur, cel mai important concurs de creaţie pentru literatură pentru copii şi tineret din România, a desemnat câştigătorul celei de-a doua ediții. Le mulţumim tuturor celor douăzeci și doi de autori care ne-au trimis texte nepublicate încă, cât şi membrilor juriului, a căror expertiză a fost realmente necesară în vederea departajării textelor.

Trofeul Arthur şi-a propus să premieze cele mai bune manuscrise de proză scurtă, de poezie şi cel mai bun roman. Pe lângă aceste secţiuni, câştigătorul Trofeului Arthur, indiferent de secţiunea la care participă, urmează să fie publicat la Editura Arthur, parte a Grupului Editorial Art.

Marele Premiu în valoare de 3 000 euro: Adina Popescu, O istorie recentă a Țării Vampirilor. Cartea pricoliciului

Câştigătorii concursului au fost anunţaţi în cadrul unui eveniment care a avut loc sâmbătă, 23 noiembrie 2013, la Târgul de Carte Gaudeamus Bucureşti, în prezenţa membrilor juriului (Florin Bican, Laura Grünberg, Elisabeta Lăsconi, Roxana Jeler și Florentina Sâmihăian) şi a autorilor.

Vezi mai multe detalii aici

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Citim ce ne place. Recomandarea zilei (25.11.2013)

Next Article

Gaudeamus 2013: Top vanzari Editura Curtea Veche Publishing

Related Posts

Total
0
Share