fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Ai cont Revolut? Cumperi avantajos de la Elefant!

Elefant.ro și Revolut – parteneriat pentru încurajarea cumpărăturilor online.

Elefant.ro a încheiat un parteneriat cu Revolut, fintech-ul britanic cu peste 900.000 de utilizatori în România cu obiectivul de a încuraja cumpărăturile online, lansând și o primă campanie în perioada premergătoare Crăciunului.

Astfel, utilizatorii Revolut vor avea parte de oferte și reduceri speciale pe elefant.ro, în perioada 2-31 decembrie 2019. Beneficiile oferite sunt vizibile în aplicația Revolut de pe telefon.

De asemenea, în aceeași perioadă, clienții elefant.ro care își fac cont Revolut vor primi 50 lei bonus, aceasta fiind cea mai bună ofertă la care au acces acum noii utilizatori ai serviciului financiar. Pentru a beneficia de această ofertă, clienții Elefant trebuie să acceseze secțiunea Premium din contul lor de client Elefant, iar acolo găsesc toate detaliile necesare.

“Revolut furnizează unul dintre cele mai populare servicii financiare din România care a ajuns la aproape un milion de utilizatori. Elefant.ro, cu aproximativ 2 milioane de clienți, este unul dintre cele mai mari magazine online din România. Asocierea este firească și mai mult decât binevenită pentru clienții ambelor platforme. Ne dorim ca acest parteneriat să se extindă în viitor și să revenim către consumatorii români cu campanii și servicii care să îi încurajeze să caute și să cumpere online toate produsele de care au nevoie“, explică Sergiu Chircă, CEO elefant.ro.

Despre elefant.ro

Fondat în 2010, elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor aproape două milioane de clienți o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier sau în punctele de livrare din București și din țară.

Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filială la Chișinău, în Republica Moldova – magazinul online local elefant.md.

Despre Revolut

Înființat în 2015, Revolut este mai mult decât o aplicație mobilă pentru gestionarea banilor. Milioane de oameni din întreaga lume folosesc Revolut pentru a-și gestiona mai bine banii, atât în viața de zi cu zi, cât și în situații extraordinare, bucurându-se de: notificări după fiecare plată, bugetare și analitice încorporate, schimb valutar excelent, posibilitatea de a împărți nota de plată direct din aplicație, tranzacționare de acțiuni și criptomonede, transferuri printr-o simplă apăsare de buton și economisire în pușculițele digitale “Vaults”. Iar acesta este doar începutul.

Clienții Revolut pot alege dintre trei abonamente diferite: Standard, Premium, sau Metal, fiecare dintre ele cu funcționalități diferite. Cardurile sunt Visa sau Mastercard, disponibile într-o gamă largă de culori distinctive. Construit de o echipă internațională și având o comunitate globală care își dorește din ce în ce mai mult, Revolut și-a asumat misiunea de a redefini ce este posibil.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ascensiunea robotilor

Ascensiunea robotilor, de Martin Ford (Editura Corint, 2019)

Next Article

Ne spui ce ai vrea să citești și poți câștiga acea carte

Related Posts

Total
0
Share