fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ai o carte de vanzare? Pune un anunt gratuit pe Bookuria

HOWBookends

Pe langa faptul ca va ajutam zi de zi cu idei si anunturi despre ultimele carti aparute, dar si despre promotiile facute de librariile online, vrem de astazi sa va ajutam si sa “scapati” de cartile pe care le-ati citit si pe care sunteti dispusi sa le vindeti. Initiem asadar categoria “Bursa Bookuria” in care vom publica GRATUIT anunturile voastre legate de vanzarea de carti.

Ce trebuie sa faci daca vrei sa vinzi o carte?

1. Nimic mai simplu, ne trimiti numele cartii si o mica descriere originala a acesteia (nu vrem copy/paste de prin librarii, am putea face si singuri asta) – plus ca o mica descriere originala ne arata ca ai si citit cartea.

2. Pe langa nume si descriere ne spui si pretul cu care vrei sa vinzi cartea, dar si starea ei (noua, foarte buna, buna, carte de anticariat etc.)

3. Un ultim pas va fi sa mentionezi si cum vei trimite cartea catre cel care doreste sa o cumpere (posta, curierat, livrare directa + costurile expeditiei).

Fiecare carte va fi postata intr-un articol dedicat, iar cei care vor sa o cumpere vor avea posibilitatea sa o rezerve printr-un comentariu la respectiva postare. Livrarea si restul detaliilor vor fi convenite intre parti, bookuria.info nu se va implica in niciun fel in acest proces. Nu vrem decat sa va oferim o mana de ajutor, fara niciun cost.

Dupa ce va apare cartea pe site, ca sa se vanda mai repede ne puteti ajuta distribuind articolul respectiv pe propriile voastre bloguri, pe facebook, twitter si pe unde mai doriti :-)

In momentul in care tranzactia s-a finalizat (cartea a fost livrata catre cel care si-a manifestat dorinta sa o cumpere) trebuie sa semnalizati acest lucru pentru a putea pune semnul “vandut” in acel articol (nu ne dorim sa inducem in eroare vizitatorii mai neatenti)

Toate informatiile de la pasii 1, 2, 3 trebuie trimise prin mail la adresa contact [@] bookuria.info. Pentru mai multe detalii puteti folosi si formularul din pagina de contact.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Hai sa-ti facem lista de lecturi. Cate carti poti lua cu 30 de lei

Next Article

"Da sau Nu. Ghidul deciziilor eficiente", impreuna cu revista Capital

Related Posts

Total
0
Share