fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Alexandru Mironov lanseaza volumul “Lumea-dupa-Google” la Bookfest

Sâmbătă, 1 iunie, la ora 14.30, cunoscutul autor Alexandru Mironov lansează volumul Lumea-după-Google în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest. Alexandru Mironov, împreună cu invitatul său, Adrian Curaj, îşi invită cititorii la evenimentul de lansare ce va avea loc la standul Nemira.

lumea-dupa-google

Cele 160 de pagini ale volumului Lumea-după-Google cuprind întrebări esenţiale despre existenţa omului şi a Pământului, dar şi o serie de răspunsuri care să elucideze mistere de mult timp dezbătute. Din ce este alcătuit Universul? Care este baza biologică a conștiinţei? Vor fi vreodată unificate legile fizicii? • Cât de lungă poate fi viaţa omului? Ce controlează regenerarea organelor? Ce se află în centrul Pământului? • Suntem singuri în Univers? Cum sunt stocate amintirile și cum le accesăm? Cum putem integra datele pe care ni le oferă biologia? • Care sunt limitele computerului convenţional? Cât de mult se va încălzi clima? Acestea sunt doar o parte dintre întrebările arzătoare cărora Alexandru Mironov le formulează un răspuns, restul rămânând să fie descoperit de către cititori direct în carte.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

35% reducere la cartile de sanatate de la Editura ALL

Next Article

25% reducere la sute de carti de la Nemira

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share