fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Am dat o tura de control pe la Bookfest 2015 :-)

Bookfest-2015-eveniment

M-am nimerit prin zona Romexpo cu niscaiva trebi si am reusit sa dau si o tura micuta pe la Bookfest 2015. La cald va spun ca trebuie sa mergeti! Editurile importante au nu doar carti frumoase si preturi bune, ci si evenimente extrem de interesante – multe dintre ele potrivite bine in zilele de week-end.

Atmosfera e frumoasa, te poti pierde usor cateva ore printre carti si oameni. Am vazut si standuri foarte frumoase, dar si altele mai putin – fiecare dupa posibilitati. In mod clar, editurile mari s-au intins pe zeci de metri patrati, nu ai cum sa le ratezi. Daca vrei sa ajungi la o anumita editura mai mica ar fi bine sa pleci de acasa cu informatia completa – in ce pavilion este, ce numar are standul – altfel o sa te plimbi nitel pana o sa dai de ei (dar chiar si asa, cu putina rataceala, n-o sa-ti para rau).

Asa cum era si de asteptat, preturile de la Bookfest 2015 sunt foarte bune. Reduceri la toate standurile, preturi care rivalizeaza chiar si cu librariile online. Si, in plus, la toate cartile de la Bookfest 2015 ai si transport gratuit :) (le iei in sacosica si ti le duci singur acasa). Un lucru pretios si esential, care in multe cazuri de marketing aplicat a ajuns sa faca diferenta.

In final spun ca plimbarea de astazi a fost “sponsorizata” de Editura Adenium. Ne-au trimis de la Iasi un pachet de carti pe care le-am ridicat de la standul lor (multumesc Adenium, multumesc Roxana, multumesc Vasi :) ). Abia asteptam sa le citim, sa le povestim.

Asa ca, daca ajungi la targ, sa nu ratezi standul C 32 din Pavilionul C4 :)

Daca nu reusesti sa ajungi la Bookfest 2015, multe din cartile ce vor fi lansate sunt deja disponibile in librariile online. Cu prilejul targului am vazut ca cele mai importante librarii online ofera reduceri mari la foarte multe carti, asa ca te invit sa vezi reducerile elefant, dar si ofertele libris. Spor la citit!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Bancherii care au ruinat lumea („Stăpânii finanţelor”, de Liaquat Ahamed)

Next Article

Invitatie la teatru: “Spargerea”, dupa o nuvela de Razvan Petrescu

Related Posts

Total
0
Share