fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Antonio Muñoz Molina castiga Premiul Ierusalim

Duminică, 10 februarie, în deschiderea Târgului Internaţional de Carte de la Ierusalim 2013, care celebrează 50 de ani de la înfiinţare, Premiul Ierusalim a fost acordat scriitorului spaniol Antonio Muñoz Molina.

Desfăşurat pentru prima oară în 1963, Târgul Internaţional de Carte de la Ierusalim are loc o dată la doi ani şi strânge zeci de mii de participanți. În acest an şi-au anunţat participarea aproximativ 600 de editori şi scriitori din peste 30 de ţări. Punctul culminant al târgului este acordarea Premiului Ierusalim, decernat în decursul anilor unor scriitori precum: Jorge Louis Borges, Eugene Ionesco, Milan Kundera, Ernesto Sabato, Mario Vargas Llosa, Jorge Semprun, Arthur Miller, Haruki Murakami. În anul 2011, Premiul Ierusalim i-a fost acordat scriitorului britanic Ian McEwan.

Vezi aici carti scrise de Antonio Muñoz Molina si publicate in Romania

Citeste mai multe pe blogul Editurii Curtea Veche Publishing

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Bookurii in avanpremiera: «James şi piersica uriaşă», de Roald Dahl (Editura Arthur)

Next Article

Sapte povesti de dragoste

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share