fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

A aparut volumul 3 din seria Crossfire: “Implinirea”, de Sylvia Day (Editura Litera)

sylvia_day_implinirea_cvr_cSeducție. Înlănțuire. Împlinire. Eva și Gideon înfruntă demonii trecutului și acceptă consecințele dorințelor lor obsesive.

Cumpara cartea de aici

„Din clipa când l-am întâlnit pentru prima dată pe Gideon Cross, am recunoscut în el ceva după care tânjeam. Ceva ce era irezistibil pentru mine. Dar am văzut şi sufletul periculos şi rănit din interior – atât de asemănător cu al meu – de care am fost atrasă fără putinţă de scăpare. Aveam nevoie de el aşa cum aveam nevoie de bătăile inimii mele. Nimeni nu ştie cât de mult a riscat pentru mine. Cât de ameninţată am fost sau cât de întunecate şi periculoase vor deveni umbrele din trecutul nostru. Înlănţuiţi de propriile secrete, am încercat să sfidăm soarta. Ne-am făcut propriile reguli şi ne-am abandonat complet posesiunii depline…”

Seria Crossfire a fost publicată până în prezent în 40 de ţări, devenind unul dintre cele mai mari succese comerciale din lume.

12 milioane de exemplare vândute la nivel mondial!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

GSP s-a dat cu turcii. Impreuna cu ziarul apare Seria ”Suleyman Magnificul”. Vezi detalii...

Next Article

"Numerele si puterea lor oculta" - noua carte Herald impreuna cu ziarul Romania Libera

Related Posts

Total
0
Share