fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

AROMA DE ESCAPADA CULTURALA: Lansarea colectiei COLIBRI, Editura Herald

Lansarea colecţiei COLIBRI, editura Herald, luni 16 iunie orele 19.00, la Librăria Humanitas Cişmigiu.

Invitaţi: Amalia Savinescu, photographic coach; Mihai Iordache, psiholog şi formator; Sanda Watt, publicistă

Literatura este o expediţie spre adevăr. Orice carte bună este o fereastră deschisă către lume şi către tine însuţi. Pentru că timpul arareori ne permite o astfel de călătorie de plăcere, în care să zăbovim asupra autorilor fundamentali, volumele Colibri de la Editura Herald te invită la o întâlnire în termenii tăi: operele lui Kafka, Oscar Wilde şi Nietzsche îţi sunt prezentate de Allan Percy ca instrumente de coaching şi dezvoltare personală pe care le poţi accesa oriunde şi oricând ai nevoie de o escapadă cu tine însuţi în cea mai fină aromă culturală.

Oscar Wilde: Pilule de înţelepciune pentru fericirea de aici şi acum

Te-ai gândit vreodată că Oscar Wilde ţi-ar putea fi coach personal? Autorul Allan Percy găseste în cărţile lui Oscar Wilde citate care, interpretate în cheie psihologică, devin material pentru un curs neobişnuit de îndrumare individuală.

Nietzsche: Pilule de filozofie radicală pentru a ţine mintea trează

Atât în lumea antreprenorială, cât şi în viaţa personală, filozofia lui Nietzsche este extrem de eficientă atunci când dorim să găsim o ieşire la orice răscruce de drumuri. Cartea lui Allan Percy inspirată de citatele din opera lui Nietzsche este un curs de filozofie cotidiană care ne ajută “să ne tragem sufletul”.

Kafka: Pilule inspiratoare pentru a uşura crizele cotidiene

Acest manual de soluţii creative pentru situaţii kafkiene, absurdităţi întâlnite în traiul nostru de zi cu zi, aduce o lumină la capătul tunelului în care ne afundă viaţa ajutându-ne să înţelegem problemele care ne frământă.

ALLAN PERCY

Autorul colecţiei este consultant în domeniul formării şi dezvoltării personale. Actualmente lucrează în calitate de consultant editorial în domeniul formării şi dezvoltării umane. Călătoreşte în toată lumea în căutarea unor noi surse de inspiraţie pentru cărţile sale. Traduse în numeroase limbi, volumele sale sunt un elogiu lucid adus libertăţii noastre de a fi în lumea contemporană: Conexiunea cu fericirea (2007), Nietzsche pentru stresaţi (2009), Oscar Wilde pentru blazaţi (2011), Kafka pentru deprimaţi (2012), Scafandrul optimistului (2013).

Contact: Andreea Tincea, PR Herald – 0743050507 andreea.tincea@edituraherald.ro
Organizatori: Editura Herald
Susţinători: Librăria Humanitas Cişmigiu
Parteneri media: Radio Romania Cultural, Sapte Seri, Fundatia Pretuieste Clipa, Traieste constient.ro, Aimee.ro, Bigcitylife.ro, Bookaholic.ro, Getlokal.ro, Gratuitor.ro

Afis_calibri_3

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Conferinta si sesiune de autografe cu Wolf Lepenies

Next Article

Despre credință și bogăție (recenzie la cartea "Templierii", de Thomas Keightley)

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share