fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Asociatia Editorilor din Romania are un nou Consiliu Director. Grigore Arsene, reales presedinte al Asociatiei

Adunarea Generala a Asociaţiei Editorilor din România, care a avut loc luni, 04 februarie, a ales conducerea Asociaţiei pentru următorii trei ani. Astfel, editorul Grigore Arsene, proprietarul Curtea Veche Publishing, a fost reales pentru un nou mandat de trei ani în funcţia de preşedinte al Asociaţiei, împreună cu un nou Consiliu Director. Din această structură fac parte pe lângă Grigore Arsene şi editorii Lidia Bodea (Humanitas), Silvia Colfescu (Vremea), Ovidiu Enculescu (RAO) şi Valentin Nicolau (Nemira).

Asociaţia Editorilor din România este organizaţia reprezentativă a breslei editoriale, reunind cele mai importante edituri active pe piaţa de carte din România. Împreună cu Uniunea Editorilor din România (care grupează în special edituri de carte şcolară), AER formează Federaţia Editorilor din România, singura organizaţie reprezentativă a breslei, afiliată la Federaţia Editorilor din Europa (FEP).

Asociaţia Editorilor din România organizează sub egida Federaţiei Editorilor din România Salonul Internaţional de Carte Bookfest. În 2013, invitatul de onoare al Salonului de Carte Bookfest (29 mai-02 iunie) este Literatura germană – Germania, Austria şi Elvetia.

Sursa articol: blogul Editurii Curtea Veche Publishing
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

50% reducere. Nu rata pachetele Cadou de la Nemira

Next Article

15% reducere la romanul Gladiatorul, de Simon Scarrow (Editura Nemira)

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share