fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Astazi o sarbatorim pe Suzanne Collins, autoarea trilogiei “Jocurile Foamei”

Pe 10 august, binecunoscuta autoare Suzanne Collins îşi aniversează ziua de naştere. Suzanne Collins scrie literatură pentru copii şi adolescenţi, iar marea recunoaştere în faţa unei lumi întregi a venit în momentul în care autoarea a lansat primul volum (2008) din trilogia Jocurile Foamei.

suzanne_collins

Succesul enorm pe care l-a dobândit acest volum este datorat poveştii impresionante pe care a creat-o Suzanne Collins. O adolescentă de 16 ani, Katniss Everdeen, ce locuieşte în Panem, localitate aflată sub tirania Capitoliului, decide să ia locul surorii sale atunci când aceasta este anunţată că trebuie să participe în Hunger Games. În fiecare an, cele 12 districte care formează Panemul au obligaţia de a trimite câte un reprezentant care va participa în Hunger Games, o întrecere sângeroasă, în care participanţii se omoară pentru a supravieţui.

Următoarele două volume au înregistrat acelaşi succes, primul volum din trilogie fiind deja ecranizat. Şi filmul a devenit la scurt timp un fenomen, în toamna aceasta urmând să apară cel de-al doilea film. Ultima care va fi la rândul său ecranizată, însă în două filme diferite.

Suzanne Collins dă dovadă de un adevărat talent literar, lucru confirmat de către critici şi fani deja. Vă invităm să (re)descoperiţi universul creat de Suzanne Collins în trilogia Jocurile Foamei, aflată la 30% reducere.

La mulţi ani, Suzanne Collins!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Curtea Veche Publishing pregateste publicarea noului fenomen fantasy, „The Bone Season”

Next Article

40% reducere la povesti cu si despre femei de la Nemira

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share