fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Astazi va invitam sa descoperiti “fabrica de zambete”

how-to-gift-idea-booksAtunci cand cautam un cadou nu vrem sa ramanem doar cu un obiect si cu impresia ca am facut, probabil, cea mai buna alegere. Avem nevoie de “tot pachetul”: cadoul, ambalajul, pretul corect, reducerea de pret, transportul gratuit si, cel mai important, un zambet strengar din partea celei/celui care ne-a ajutat sa-i ducem celui drag cel mai frumos cadou posibil.

Ei bine, “tot pachetul” exista si poate fi si al tau. Ai de ales de aici dintr-o multitudine de idei pentru care beneficiezi gratuit de livrare + impachetare de cadou. Taxa de livrare va fi eliminata automat, dupa plasarea comenzii, iar Oana de la books-express o sa va sune cat de repede pentru a stabili impreuna varianta de ambalaj cadou potrivita.

Daca va grabiti putin cadoul va ajunge la timp si gata de a fi daruit. Oricum, oferta este valabila pana vineri, 18 aprilie 2014. Preturile sunt foarte bune, iar zambetele din belsug :-)

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=7b88fe442&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.books-express.ro%252Flist%252Fview%252F18548.html”]Vezi aici toate ideile de cadouri[/button]

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

GRATUIT: 10 carti cadou la orice comanda de minim 59 de lei! Vezi cartile

Next Article

15% reducere de la bookuria pentru iubitorii de carte straina

Related Posts

Total
0
Share