fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ateliere de ilustratie de carte la Libraria Carturesti

DSC06205-300x300Studio Creativ și Librăria Cărturești continuă seria de ateliere de ilustrație de carte pentru copii, cu un nou modul de ateliere conturat în jurul relației dintre cărți și imagine, dintre text și artele plastice. În lunile ianuarie și februarie invităm copiii la o călătorie în jurul lumii, prin intermediul poveștilor. Vom citi și vom lustra povești de pe toate continentele, din volumele Ocolul pământului în 80 de poveștiPovești din lumea întreagă, Povești irlandeze și Basme de pretutindeni,din bogata colecție de cărți pentru copii de la Cărturești.

Programele se adresează copiilor în vârstă de 6-12 ani șise desfășoară sub forma unui modul de patru ateliere (a câte două zile de weekend fiecare). Pe parcursul fiecărui atelier copiii vor ilustra fragmente dintr-o poveste în diverse tehnici, combinând grafica, pictura, și colajul: desen în peniță și tuș, pastel, acuarelă, tempera, colaj și linogravură.

Lucrările copiilor vor fi expuse  în mansarda Cărturești începând cu data de 23 februarie.

Sursa articol si foto: blog Carturesti
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eveniment: "Micii bucatari" gatesc in spirit italian

Next Article

Promotie la jucarii elefant: 20% reducere!

Related Posts

Total
0
Share