fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Atlasul frumuseții. Femeile lumii în 500 de portrete – celebra carte a Mihaelei Noroc, în curând la Humanitas

Atlasul frumuseții

După patru ani, 50 de țări străbătute, sute de apariții în presa din toată lumea și mii de fotografii, Mihaela Noroc ne spune o poveste: Atlasul frumuseții. Femeiile lumii în 500 de portrete, o carte uimitoare apărută recent la prestigioasa Penguin Books în limba engleză și în curs de publicare în limba română la Editura Humanitas.

Având la origine proiectul fotografic online al autoarei, acest album prezintă o poveste fascinantă și tulburătoare în același timp despre demnitate, varietate, autenticitate, putere de a accepta și descoperi frumusețea din noi. “Adevărata frumusețe nu cunoaște granite” – spune Mihaela Noroc. “O poți găsi în Africa sau în Europa, într-un sat sau într-o metropolă, într-un zâmbet, într-un gest, într-o privire intensă, în câteva riduri sau într-o poveste. Frumusețea adevărată se află în diferențele dintre noi și se regăsește peste tot în jurul nostru. Nu ține neapărat de modă, rasă sau statut social.”

Atlasul frumuseții este o emoționantă călătorie în imagini și povești de viață din toate colțurile lumii și a devenit de-a lungul celor patru ani un adevărat fenomen online. Proiectul e urmărit de aproape un milion și jumătate de oameni pe rețelele de socializare și e prezent des în media internațională. Oprah WinfreyCNNThe Wall Street JournalThe GuardianTimeForbesElle, RAI, SKY News sunt doar câteva dintre numele mari care au prezentat pe larg Atlasul frumuseții, transformându-l în cel mai mediatizat proiect artistic creat de un român, în zilele noastre.

La începutul lunii noiembrie vă invităm să descoperiți ediția Humanitas a acestei surprinzătoare cărți care va conține imagini și povești inedite: “În carte sunt multe imagini și povești care n-au apărut niciodată online. Atlasul Frumuseții. Femeile lumii în 500 de portrete nu e varianta tipărită a paginii de Facebook, ci mult mai mult decât atât. Sunt bucuroasă că ediția românească publicată de Humanitas nu va fi o simplă traducere a celei din limba engleză. Am adăugat câteva imagini noi, am lucrat la texte, am creat o nouă copertă și sper că albumul va avea la fel de mult succes acasă pe cât a avut și peste hotare.”

“Frumusețea, așa cum o percep eu, ne poate învăța toleranța, sinceritatea și bunătatea, iar lumea în care trăim are nevoie de aceste valori mai mult ca niciodată.” – Mihaela Noroc

Comunicat Editura Humanitas

bogdan
Total
2
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Păturica lui Jane

Editura Cartea Copiilor lansează Păturica lui Jane, singura carte pentru copii scrisă de Arthur Miller

Next Article
Polirom

Super weekend Polirom - cărți cu reduceri de până la 85%

Related Posts

Total
2
Share