fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Au inceput inscrierile la concursul Teatrart – prima editie

theater-kids

Imprintul editorial youngart lansează prima ediție a Concursului Teatrart pentru a selecta noua generație de dramaturgi. Dacă ai între 14 și 18 ani și ai scris o piesă de teatru, care spune ceva despre lumea în care trăiești, trimite-o la adresa concurs@editura-art.ro până la 31 decembrie. Juriul va fi format din editorii și colaboratorii Grupului Editorial Art. Pe întâi februarie vom anunța textele selectate și vom stabili, împreună cu autorii, publicarea acestora într-o Antologie Teatrart.

Cartile youngart le gasiti aici.

Regulamentul concursului:
Etape:

1. Înscrierea: 20 octombrie – 31 decembrie 2015
Trimite-ne pe mail, la adresa concurs@editura-art.ro, sau prin poștă, la adresa C.P. 22, O.P. 84, sector 6, Bucureşti, textul , împreună cu datele tale de contact.

2. Concurs: data limită pentru trimiterea textelor – 31 decembrie 2015
Scrie un text de maximum 40 pagini despre ceea ce crezi tu că merită dramatizat. Poate să fie o piesă cu un singur sau mai multe personaje și poate aborda orice temă. Cu toate acestea, nu ne interesează să șocăm, ci să spunem ceva prin cărțile pe care le publicăm. Vă rugăm să nu utilizați gratuit limbajul licențios și teme sexuale explicite.

Textele trebuie să fie creații originale!
Trimite un singur text pe e-mail, la adresa concurs@editura-art.ro, pentru a participa la concurs. Juriul va alege cele mai interesante și autentice texte.

3. Anunțarea câștigătorilor: 1 februarie 2016

Juriul va anunța, pe 1 februarie 2016, care sunt câștigătorii.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Nevinovatul, de John Grisham

Next Article

Reduceri mari la eBook Readere. Magazine si preturi

Related Posts

Total
0
Share