fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Audiobook

Desi este o forma de “lectura” sa-i spunem neconventionala, ascultarea audiobook-urilor prinde tot mai mult teren si in Romania. Multi dintre cititori prefera ca in orele petrecute in trafic sa aiba parte de auditii de calitate din care sa si ramana cu ceva valoros si apeleaza la audiobook-uri. De asemenea, in literatura pentru copii, mai ales pentru cei care inca nu stiu sa citeasca, ascultarea audiobook-urilor a devenit deja o moda foarte frumoasa.

Marile edituri din Romania au publicat in ultimul an foarte multe carti in varianta audiobook, asa ca daca sunteti tentati sa incercati si dumneavoastra noul trend aveti de unde alege.

Au aparut in format audiobook de la carti de specialitate pentru diverse domenii, la literatura moderna si contemporana. Intalnim si texte clasice si, asa cum spuneam, foarte multe povesti si aventuri pentru copii.

O alta mare calitate a audiobookurilor este si aceea ca multe dintre ele au un farmec deosebit prin faptul ca inregistrarile sunt facute in lectura autorului. Astfel, pe langa continutul respectivei carti ne putem bookura si de o amprenta sonora, de un adevarat autograf auditiv ce ne va incanta cu siguranta. Autori precum Mircea Cartarescu, Andrei Plesu sau Neagu Djuvara au publicate mai multe carti in format audiobook. Si acestea sunt doar cateva nume, in librariile online se gasesc deja sute de titluri foarte bune in acest format extrem de interesant.

Mai jos va propunem o lista a celor mai bune librarii online in care puteti gasi cele mai noi carti si in format audiobook.

libraria_elefantlibraria_librislibraria_emag
Peste 200 de audiobookuri de la elefant

Mall-ul intregii famili, elefant, ne ofera peste 200 de audiobookuri, la preturi foarte bune. Majoritatea cartilor in format audiobook au preturi reduse.

Vezi aici cele mai mici preturi

Noutatile in materie de audiobooks, oferite de Libris

Libraria online libris ne ofera cele mai noi audiobook-uri. Daca sunteti in cautarea unui titlu anume il puteti gasi si la libris.

Vezi aici audiobookurile libris

eMAG este prietenul tehnologiei, asa ca face casa buna cu audiobookurile

Cum la eMAG gasim aproape orice, ne putem bookura si de foarte multe carti in format audiobook. Daca vreti sa ascultati o carte, o puteti alege de la eMAG.

Verifica preturile eMAG

libraria_literalibraria_bookialibraria_delmag
Carti pentru copii in format audiobook de la Editura Litera

Editura Litera este cunoscuta ca promotoare a cartilor pentru copii. Acest lucru il face foarte bine in toate formele posibile: carti tiparite, ebooks, dar si audiobooks.

Vezi aici oferta Litera

Audiobookuri de la libraria online Bookia

Desi este consacrata ca si librarie de carti tiparite, in libraria online Bookia exista si categoria audiobooks. Nu sunt foarte multe titluri, dar poate mai apar…

Vezi aici cartile

Delmag ne ofera cateva zeci de audiobookuri de calitate

Delmag face pasi rapizi in convingerea publicului de calitatea audiobookurilor. Dret urmare, in oferta lor gaim audiobookuri foarte bune la preturi excelente.

Vezi aici preturile

libraria_adevarulshoplibraria_bookcitylibraria_books_express
Audiobook-uri incepand de la 10 lei de la adevarulshop

Partea de librarie online din adevarulshop performeaza foarte bine. Chiar si in privinta audiobook-urilor exista o oferta foarte variata cu preturi ce pornesc de la 10 lei.

Vezi aici oferta audiobooks

Audiobookuri premium de la Bookcity

Nu sunt cele mai ieftine din piata de carte, dar Bookcity se straduieste sa ne ofere cele mai bune audiobookuri posibile. Daca sunteti in cautarea unui cadou fabulos, cu un super audiobook nu dati gres!

Vezi aici oferta Bookcity

Audiobookuri in limbi straine de la Books express

Cea mai buna metoda de a invata rapid o limba straina este sa o auzi cat mai des. Puteti invata acum impreuna cu minunatele audiobookuri in limbi straine de la books-express. Preturile sunt excelente.

Vezi aici toata oferta

 

bogdan

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.