fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Autori Polirom si Cartea Romaneasca la Tirgul de Carte de la Goteborg

14330_0_1In perioada 26-29 septembrie, în cadrul Tîrgului de Carte de la Göteborg, din Suedia, România va fi invitată de onoare la cel mai important eveniment de profil din Scandinavia și manifestarea literară a anului în Suedia.

Ediţia din acest an va avea loc sub sloganul “România are cuvîntul!”şi va cuprinde un amplu program de evenimente, cu invitaţi pe măsură.

Gabriela Adameşteanu, Svetlana Cârstean, Marius Chivu, Cătălin Dorian Florescu, Florina Ilis, Dan Lungu, Ioana Nicolae, Norman Manea, Ioan Es. Pop şi Varujan Vosganian se numără printre scriitorii prezenţi la ediţia de anul acesta a Tîrgului de Carte de la Göteborg.

Programul va include seminarii dedicate literaturii și culturii române menite să ofere o imagine concludentă publicului suedez şi să aducă în prim-plan numărul mare de autori români traduşi recent în limba suedeză, din care amintim pe Gabriela Adameşteanu, Norman Manea, Gabriela Melinescu, Ioana Nicolaie, Varujan Vosganian, şi Cătălin Dorian Florescu (în curs de publicare).

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Incepe a doua editie a Festivalului de Film Documentar Docuart Fest

Next Article

Bucharest Science Festival - Magia realitatii

Related Posts
Gaudeamus 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Gaudeamus 2023

Editura Litera are plăcerea să își invite cititorii să se bucure de noi apariții editoriale, reduceri și întâlniri…

Total
0
Share