fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Autorii români se mențin în fruntea vânzărilor pe elefant.ro

top cărțiAutorii români Irina Binder și Andrei Ciobanu au reușit să acapareze primele două locuri în clasamentul general al vânzărilor de carte publicat de elefant.ro pentru luna mai 2017. Astfel titlurile lor, Insomnii și Suge-o, Andrei! triumfează în fața tuturor celorlalți autori străini.

Deloc surprinzător însă, pe poziția a treia a clasamentului a urcat direct Guillaume Musso, numit de presă “romancierul preferat al Franței”, cu best-sellerul internațional Fata din Brooklyn, volum lansat la jumătatea lunii mai.

În top 10 al vânzărilor de carte pe elefant.ro se mai regăsesc După ce te-am pierdut, carte scrisă de Jojo Moyes și Jamila Cuisine, volum al autoarei Geanina Staicu-Avram, dar și titluri prezente în clasament începând din această lună, scrise de Kendare Blake (Trei coroane întunecate), J.P. Delaney (Fata dinainte) și Victoria Aveyard (Regina roșie, vol.1).

În primele cinci locuri în topul vânzărilor de carte scrisă de autori români, în afară de Irina Binder, Andrei Ciobanu și Geanina Staicu-Avram, apare în premieră Cristina Andone cu un nou volum dedicat lui George Enescu din colecția Povești din Pădurea Muzicală, Enescu și hora razelor de soare. Binecunoscutul jurnalist și autor de carte Răzvan Exarhu își adjudecă poziția a cincea în topul autorilor români cu volumul Fericirea e un ac de siguranță lansat la jumătatea lunii mai.

 “Ne bucură că publicul român este din ce în ce mai atras de publicistica autohtonă, iar titlurile nou-lansate prind foarte repede. Totodată, am sesizat în ultimele luni că, deși ne apropiam rapid de vacanță, părinții s-au gândit să împrospăteze biblioteca juniorilor pentru a menține vie dorința de a citi până la următorul an școlar“, spune Adrian Dinu, COO la elefant.ro.

Comunicat prSTEPS

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Scriitorul Michael Morpurgo a câştigat pentru a 4-a oară premiul Children’s Book Award

Next Article
Istoria iubirii

Ecranizare dupa Istoria iubirii de Nicole Krauss, bestseller Humanitas Fiction

Related Posts
Editura Corint
Citește mai mult

Editura Corint la Gaudeamus 2022

Editura Corint vă așteaptă, în perioada 7-11 decembrie, la cea de-a 29-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus,…

Total
1
Share