fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Batman (și cărțile sale) la 80 de ani

Batman (și cărțile sale) la 80 de ani. În 2019, la 30 martie, personajul Batman a împlinit 80 de ani. Una dintre cele mai iubite cărți care îi prezintă aventurile este „My first Batman book”, de David Katz, care face cunoștință celor mai mici viitori admiratori ai eroului cu un Batman ce poate fi… atins. (Bookriot)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Astrology for yourself”, de Douglas Bloch și Demetra George. Horoscop pentru uz personal. Orice începător în ale astrologiei sau orice persoană care dorește să afle mai multe despre horoscopul personal decât lasă să se afle prognozele generale are la îndemână „Astrology for yourself”, care conduce, pas cu pas, cititorul în tainele astrelor „făcătoare” de destin. (Oprah mag)

Pinch of Nom”, de Kate Allinson și Kay Featherstone. De la blog la vânzări record.  Vândută în 210.000 de exemplare în 72 de ore, cartea plină de căpșune umplute cu cheesecake și pui gătit cu Cola dietetică este o poveste uimitoare, care a început de la un blog și a ajuns să depășească vânzările cărților lui Jamie Oliver. (The Guardian)

Japonia cărților… de larg consum. După ce un lanț de magazine din Japonia a introdus cărți de răsfoit printre produsele sale de larg consum și vânzările au crescut, alte branduri au urmat exemplul, iar astăzi în Japonia au apărut așa-numitele „magazine de confort”, în care clienții pot citi câteva rânduri sau pagini înainte de a decide ce mărfuri să cumpere. (japan times)

Gingerbread”, de Helen Oyeyemi. Mâncăruri asortate cu cărți. Isaac Fitzgerald, editorul fondator al Buzzfeed Books, a făcut o echipă inedită cu Alejandra Ramos, expert în nutriție și stil de viață, pentru a imagina câte un fel de mâncare pentru câte o carte apreciată. Saga a unei familii neobișnuite, „Gingerbread” a fost asortată de către cei doi cu un ceai, o prăjitură specială și câteva portocale. (today.com)

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Bookjob: Coordonator Social Media la Editura Humanitas

Next Article
RAO

Toate cărțile RAO cu 50% Reducere! Doar azi!

Related Posts

Total
1
Share