fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Bella și Gigi Hadid fac din cărți accesorii la modă

Gigi Hadid

Bella și Gigi Hadid fac din cărți accesorii la modă. Surorile Hadid, cele două modele pe care le copiază o întreaga generație de tinere, au fost surprinse în public purtând cărți. Nu sunt doar două chipuri drăguțe, așadar; Bella este fan Stephen King și citește pe nerăsuflate „The Outsider”, iar Gigi este o mare admiratoare a lui Camus. (NY Post)

Spring”, de Ali Smith. Timpuri vibrante. Cea de-a treia carte a lui Smith este luminoasă și versatilă. Imaginile și ideile din primele două lucrări prin care autoarea își explorează timpurile sunt încă și mai vibrante, generând așteptare pentru cel de-al patrulea volum, care va întregi proiectul. (The Guardian)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Cărți gratuite prin intermediul bisericii. „Toată lumea știe că a citi este o însușire prețioasă. Este ceva vital pentru orice viitoare profesie și crucial pentru viața de fiecare zi”, spune Marcie Steadman, de la Biserica Episcopală St. Matthias. Pe această idee, membrii așezământului religios pregătesc pentru 23 martie o ofertă de cărți gratuite pentru toți copiii interesați de lectură, care va avea loc chiar în incinta bisericii. (mountainstatesman)

Carte din carte, pentru comunitate. Elevii unei clase de la Academia Foothills, din Phoenix, au publicat o colecție de versuri proprii, intitulată „Drifts”, iar cu banii adunați din vânzarea volumului au achiziționat 500 de cărți noi, pe care le-au oferit gratuit comunității. (fox10phoenix)

Club de lectură în pizzerie. Angela Kull, proprietara unei pizzerii din Sioux Falls, a achiziționat o clădire în care savuroasa mâncare va fi însoțită de… lectură. „Va fi un fel de editură cu cărți, bere și pizza. O să avem și seri de poezie, și karaoke”, spune Kull, cara a anunțat că va chema și scriitori la pizzerie, pentru sesiuni de autografe. (Argus Leader)

bogdan
Total
4
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Scriitori bogați: peste 500.000 de dolari pentru șase cărți

Next Article
Ăsta e al meu!

Lansare de carte: Ăsta e al meu!, de Michel Van Zeveren

Related Posts

Total
4
Share