fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Bill Gates și topul cărților despre avansul tehnologiei

Bill Gates și topul cărților despre avansul tehnologiei. Ca mai toți oamenii de succes, Bill Gates este un cititor avid. Se spune despre el că citește cam 50 de volume pe an, preferând lucrările despre tehnologie, din care să învețe ceva nou. Pe lista sa de preferințe în 2019 se află, în ordine, „Life 3.0”, de Max Tegmark, „Should We Eat Meat?”, de Vaclav Smil, „I Contain Multitudes”, de Ed Yong, „The Emperor of All Maladies”, de Siddhartha Mukherjee,  „Behind the Beautiful Forevers”, de Katherine Boo. (Business Insider)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Discursurile activistei-copil Greta Thunberg, reunite în volum. Cartea „No One Is Too Small to Make a Difference”, care reunește discursurile activistei suedeze de 16 ani Greta Thunberg, ce promovează în toată lumea atenția față de mediul înconjurător, va vedea lumina tiparului în luna iunie. Urmează un volum de memorii, programat pentru sfârșitul acestui an. (The Guardian)

Acts of Infidelity”, de Lena Andersson. Cruzimea și comedia obsesiei romantice. Noul volum semnat de autoarea suedeză are în centru o eroină pe care Andersson a prezentat-o publicului cu câțiva ani în urmă: Ester Nilsson. În fiecare zi, ea cere să-i fie trimisă o floare gerbera unui actor, semnând și un bilet, cu un nume fals. Undeva, înainte de acest acces de obsesie, era o femeie de 31 de ani foarte mândră de abordarea logică a vieții. (New Yorker)

Chelsea Clinton, în turneu de promovare a cărții „Don’t Let Them Disappear. Aflată la San Jose pentru a-și promova cartea „Don’t Let Them Disappear”, Chelsea Clinton nu a vorbit publicului despre politică, ci despre animale. Fiica fostului președinte Bill Clinton s-a referit, în fața unei asistențe de 400 de persoane, la poluare, forări, pescuit masiv și încălzire globală, promovând conservarea naturii. (San Jose Spotlight)

Citește zi de zi recomandările noastre.

Upheaval”, de Jared Diamond. Națiuni în criză. Jared Diamond este biolog, geograf, lingvist și istoric. Este, de asemenea, un autor renumit. În cartea „Upheaval” face să devină clar ca lumina zilei felul în care șase state – Finlanda, Chile, Indonezia, Japonia, Germania și Australia – au gestionat diverse crize și reflectează asura necesității cruciale a compromisului. (The Guardian)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
colecție

Marea listă a cărților de colecție cu până la 50% Reducere!

Next Article
Jurnal nediplomatic

Lansare de carte: Jurnal nediplomatic (1998-2001) de Ioan Grigorescu

Related Posts

Total
0
Share