fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Black Friday 2013

Evenimentul de shopping online al anului, mult asteptatul Black Friday 2013, se va intampla in acest an pe 29 noiembrie. Si in acest an, multe magazine online si-au anuntat participarea si vom avea, cu siguranta oferte si chilipiruri de care sa ne bucuram in acea zi.

Pentru iubitorii de carte, prezentam aici, live, anunturile de Black Friday facute de librariile online.

Ne propunem in aceasta pagina sa va prezentam magazinele online care participa la Black Friday 2013, pentru a le putea consulta deja ofertele si a va orienta asupra produselor pe care vi le-ati dori sa le achizitionati. Nu ramane decat sa asteptam ziua de Black Friday si sa vedem daca produsele din “wish list-ul” personal vor avea si reducerile care sa ne convinga sa le achizitionam.

Magazinele participante sunt ordonate dupa tipul de produse comercializate, lista urmand a fi imbunatatita constant, pe masura ce si alte magazine online isi vor anunta participarea la Black Friday 2013.

Librarii online cu oferte pentru Black Friday:

Magazinul online Elefant.ro – Unul dintre cele mai cunoscute magazine online pentru toata familia. Pe langa oferta exceptionala de carte si ebooks, mai puteti gasi jocuri si jucarii pentru copii de toate varstele si haine de la branduri celebre, la reduceri foarte mari. 

Libraria online Libris.ro – Locul de unde cititorii “seriosi” se aprovizioneaza cu cele mai bune carti. Oferta este una de senzatie, preturile extrem de bune si, foarte important, Transport Gratuit

Litera.ro – cele mai frumoase carti pentru copii, dar si cele mai reusite enciclopedii. Preturile sunt foarte bune si la cartile individuale, dar si, mai ales, la pachetele de carti. Puteti cumpara linistiti cadouri excelente.

Nemira.ro – Peste 700 de carti cu reducere speciala de pana la 89%. Vezi aici pagina promotiilor.

Okian.ro

bogdan

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.