fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Bookfest Cluj-Napoca, la start

_bookfest-cluj-napocaCele mai bune cărţi la cele mai bune preţuri îşi dau întâlnire şi în această toamnă cu publicul clujean la a doua ediţie a Salonul de Carte Bookfest Cluj-Napoca. Între 3 şi 6 octombrie, la Cazinoul din Parcul Central, pe lângă cele 15.000 de volume la care cele mai importante edituri din ţară fac reduceri considerabile, clujenii vor avea ocazia să admire şi cele mai frumoase cărţi autohtone.

Joi, 3 octombrie, începând cu ora 17:30, va avea loc vernisajul expoziţiei de volume câştigătoare în cadrul concursului naţional „Cele mai frumoase cărţi din România 2012”. Aflat la a doua ediţie, concursul reprezintă o platformă de dezbatere pe tema designului de carte, atât pentru profesioniştii din lumea editorială, cât şi pentru designeri. Expoziţia va putea fi admirată pe toată perioada evenimentului.

Cele mai importante edituri din România vin la Bookfest Cluj-Napoca– Grupul Editorial Humanitas, Curtea Veche Publishing, Rao, Grupul Editorial Literă, Grupul Editorial Art, Niculescu, Nemira, Herald sau Hasefer, dar şi puternice edituri locale precum Eikon, Casa Cărţii de Ştiinţă, Presa Universitară Clujeană şi Editura Ecou Transilvan.

Cum se obişnuieşte la Bookfest, vizitatorii vor putea participa la dezbateri, lansări şi întâlniri cu autorii. Vineri, 4 octombrie, de la ora 18:00, Ruxandra Cesereanu îşi lansează romanul „Un singur cer deasupra lor”, alături de istoricul Ovidiu Pecican. Printre alte evenimente interesante se numără „Ştiinţă, Spiritualitate, Societate”, a editurii Curtea Veche Publishing şi lansarea cărţii pentru copii „Aventurile lui Riki”, în prezenţa autoarei Ana-Maria Florea.

Intrarea în cadrul salonului, cât şi la toate evenimentele ce vor avea loc în perioada acestuia va fi gratuită. Programul zilnic va fi între orele 10:00 şi 20:00.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

„Caz inchis”, marca Stelian Turlea

Next Article

Oaspeti de calibru la Festivalul International de Literatura de la Timisoara

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share