fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Bookjob: Editura Hamangiu cauta redactor de carte cu studii juridice

editura_hamangiuEditura Hamangiu este specializată în publicarea cărţilor cu profil juridic – tratate şi cursuri universitare, monografii, comentarii practice, legi şi coduri comentate, culegeri de jurisprudenţă, sinteze de legislaţie.

Dacă ai studii juridice și ți-ai dori un job într-o editură de profil, Editura Hamangiu caută un redactor de carte juridică.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=02edf4903&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.ejobs.ro%252Fuser%252Flocuri-de-munca%252Fconsilier-juridic-redactor-de-carte%252F597489%252Fsqi”]Click aici pentru mai multe detalii despre job[/button]

RESPONSABILITATI / BENEFICII:
– efectuează şi finalizează cu succes o perioadă de training/probă sub coordonarea unui redactor senior;
– prelucrează, din punct de vedere al formei şi al conţinutului, manuscrisele care i s-au repartizat;
– menţine relaţia cu autorii manuscriselor în lucru şi acţionează în vederea respectării termenelor limită de către aceştia/alţi colaboratori;
– principale domenii de activitate: carte universitară şi lucrări practice (coduri comentate, culegeri de jurisprudenţă, comentarii practice).

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reduceri dragute la carti, la inceput de saptamana

Next Article

Noi carti pentru copii de la Editura Regis. Preturi excelente

Related Posts

Total
0
Share