fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Bookzilla.ro – monstrul care te ajuta sa-ti gasesti ceva de citit

Daca printre lecturile tale se afla si carti in limbi straine (engleza, mai ales) am descoperit astazi o adevarata comoara. Peste 100.000 de carti in limbi straine te asteapta sa le descoperi frumos aranjate pe categorii. Preturile sunt excelente pentru carti in limbi straine, iar uimitor este faptul ca orice carte ajunge la tine fara niciun cost de livrare. Site-ul de care va povestesc are si un nume tare dragut: bookzilla :) De aici si titlul acestui articol.

Dincolo de faptul ca sunt atat de multe carti, fain este site-ul: navigarea prin el se face foarte usor, se bucura de o grafica de exceptie, iar sistemul de etichete de homepage este chiar genial. Ajungi din doua, trei clickuri la cartile care te intereseaza cel mai tare, iar procesul de comanda este unul foarte simplu.

Asadar, daca ai nevoie de o carte in engleza, cred ca e aproape imposibil sa nu o gasesti la bookzilla. Mi-a placut atat de mult site-ul incat o sa stau cu ochii pe el si in zilele urmatoare, ba chiar o sa incerc si o comanda, sa vad cat de repede vin cartile acasa. O sa va povestesc despre asta dupa.

bookzilla-screenshot

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reduceri si transport gratuit. Cea mai buna oferta de manuale si rechizite

Next Article

Cartile lui Sven Hassel la jumatate de pret

Related Posts

Total
0
Share