fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Brexit, așa cum a fost prezis de marii scriitori

Brexit, așa cum a fost prezis de marii scriitori. Opinia publică din Marea Britanie care se simte sfâșiată de Brexit poate face apel la marii scriitori ai literaturii naționale, de la Dickens la Yeates și Shakespeare, care au prevăzut în operele lor rupturi și separări de o asemenea anvergură. (The Independent)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Undressing”, de James O’Neill. Secretele bărbatului care nu voia să se dezbrace. Psihologul Abraham i-a propus celui care venea în cabinetul său cu 30 de ani în urmă și care n voia să se dezbrace de hanoracul verde pe care îl purta neîncetat să scrie un roman despre toată această experiență. Pacientul era James O’Neill. (The Guardian)

Oval”, de Elvia Wilk. Terra, capitalismul și specia umană. Personajul principal al romanului „Oval” trăiește într-o casă eco experimentală, în Berlin. În jurul ei, „lumini albastre sunt în partea vestică a orașului, iar altele gălbui luminează estul, o rămășiță a vremurilor când orașul era divizat”. (New Yorker)

Barca plină cu cărți… și copii. Barca The Stockholm county library vizitează 23 de insule suedeze, inclusiv Möja, ducând lectura acolo unde nu se poate ajunge ușor la ea. Are la bord 3.000 de volume, iar sosirea ambarcațiunii este prilej de mare bucurie în special pentru copii. (lithub)

Al treilea volum al trilogiei „Wolf Hall” va fi lansat în 2020. Mult așteptatul volum cu numărul trei al brandului care a propulsat-o pe Hilary Mantel direct în prim-planul interesului producătorilor de seriale tv va fi lanasat în primăvara anului viitor. „A fost cea mai mare provocare a vieții mele literare să termin această carte”, spune autoarea. (Telegraph)

bogdan
Total
4
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
BOOKS50

Cărți ieftine Elefant: minim 50% reducere la mii de cărți. Doar azi!

Next Article
Bookfest

Casa Editorială ART își întâmpină cititorii la Bookfest cu 1200 de titluri și peste 100 de noutăți

Related Posts

Total
4
Share