fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cafea, cărți și câini pentru persoanele cu afecțiuni mintale

Cafea, cărți și câini pentru persoanele cu afecțiuni mintale. Shekulo Tov este un proiect care integrează socializarea, lectura și câinii pentru a-i scoate din izolare pe cei afectați de boli mintale. Lansat de israelianul Irad Eichler, programul implică unități integrate în care stau alături, într-o simbioză dedicată celor ce trăiesc în umbră, librării, cafenele, o fabrică de ciocolată și servicii de plimbare cu câini dresați. (jpost.com)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

The Victorians”, de Jacob Rees-Mogg. Istoria ca manifest. Colecție de eseuri care ilustrează biografiile celor mai eminenți reprezentanți ai epocii victoriene, cartea lui Rees-Mogg este deopotrivă literatură și lecție de istorie. „Aveau încredere în misiunea lor civilizatoare. Cât este de favorabilă comparația cu nervozitatea societății de azi, într-o țară în care relativismul moral acceptă o echivalență între bine și rău?”. (The Guardian)

Cărți de 700.000 de dolari în dar. Întreprinderea socială First Book a donat gratuit cărți în valoare de 700.000 de dolari în instituții de învățământ, punând cărți în format print și electronic în mâinile a peste 200.000 de copii de pe întreg cuprinsul SUA. (Finance Yahoo)

Cărți despre viitorul Uniunii Europene. Ultimul deceniu a testat serios capacitatea de a rezista a vizionarului construct european. De la relațiile cu SUA până la tensiunile cu Rusia, aproape totul a fost pus sub semnul întrebării și al provocării. „Alarums & Excursions: Improvising Politics on the European Stage”, de Luuk van Middelaar, este una dintre cărțile care aruncă o lumină crudă asupra unor teme ca evoluția eurozonei, migrația și criza prelungită din Ucraina. (ft.com)

Librăria lui Dolly Parton împarte cărți în Pittsburgh. Imagination Library, lansată de celebra Dolly Parton, a ajuns în Pittsburgh, unde împarte cărți tuturor copiilor, în cadrul unui program derulat în colaborare cu Primăria orașului. Cântăreața a pornit proiectul în 1995. (Sursa)

Roxana Ichim Istudor
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
cărți Humanitas

Super weekend cărți Humanitas - reduceri până la 83%

Next Article
elefant.ro

17 milioane de cărți livrate de elefant.ro din 2010 și până în prezent

Related Posts

Total
0
Share