fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cafenea, bar și bibliotecă într-un spațiu unic

bibliotecă

Cafenea, bar și bibliotecă într-un unic spațiu. O tânără de 29 de ani din Dartmouth a decis să deschidă în spațiul în care a funcționat vechea bibliotecă a orașului, pe lângă vechea utilitate a locului, și un bar și o cafenea. Este o modalitate de a reda localității biblioteca închisă, care i-a lăsat foarte triști pe iubitorii de carte din oraș. (Vnews)

Cărți eficiente pentru starea de bine. Atingerea stării de bine a fost deseori criticată de generațiile anterioare, pe motiv că este o toană a milenialilor. Dar specialiștii afirmă că aceste volume sunt mai degrabă de bun simț decât expresii ale egoismului. Dovadă stau volumele lansate în ultimii doi ani, care cuprind un spectru larg, de la memorialistică la ghiduri practice, cu exerciții utile. (The Independent)

Corespondența lui T.S. Eliot, volumul VIII. Cel de-al optulea volum al corespondenței lui T.S. Eliot îl arată pe celebrul poet trimițând misive de respingere sau internându-și fosta soție cu probleme mintale într-un azil. Totul se petrece între anii 1936 și 1938, iar uriașa corespondență va ocupa în final 20 de volume. (The Guardian)

O fantezie africană. Cartea „Black Leopard, Red Wolf”, de Marlon James, este un volum suprarealist care se concentrează pe găsirea unui băiat de către un vânător pe nume Tracker, faimos pentru „nasul” său și pentru capacitatea de a descoperi ceea ce nu este de găsit. Copilul este prezumtiv moștenitor al tronului într-un stat african. (Nytimes)

„The Mister”, pericol și plăcere marca E.L. James. Autorul celebrului roman „Fifty Shades of Grey” se întoarce în fața publicului cu „The Mister”. Povestea este considerată deja la nivelul de pasiune al romanului care l-a făcut faimos pe James, „un rollercoaster de pericol și plăcere care lasă cititorul cu respirația tăiată la fiecare pagină”. (Vogue)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Super Weekend: peste 4.000 de cărți cu preț maxim 10 lei!

Next Article
Nimicul

Lansare de carte: Nimicul, de Hanif Kureishi

Related Posts

Total
0
Share