fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cafeneaua bookuria (10.01.2014)

Buna dimineata! Bine v-am regasit la o noua editie a “Cafenelei bookuria”. Avem si astazi cateva recomandari foarte dragute, ba chiar si utile. Cum ne apropiem de week-end, speram ca sunteti mai relaxati si cu pofta de citit.

  • Dureaza cateva minute sa-l cititi si alte cateva zeci in care va veti gandi la ce ati citit. Articolul lui Andrei Plesu din Dilema Veche – “Cît de nou va fi Anul Nou” – “Noutatea nu e o valoare în sine. Dar inerţia, lipsa de imaginaţie, lehamitea, cinismul, „încremenirea în proiect“ sînt, cel puţin la noi, cu mult mai rele.”
  • tsukuru-tazaki-cel-fara-de-culoareDaca va cautati o carte de citit, puteti miza pe Tsukuru Tazaki cel fără de culoare şi anii săi de pelerinaj, scrisa de Haruki Murakami (Editura Polirom). Pe blogul bookmag.eu gasiti o superba recenzie a cartii, scrisa de Adriana Gionea.
  • Pentru ca la noi se obisnuieste doar sa se darame, ne place cand sunt si oameni care vor sa construiasca. Tema este de sezon si, as spune, mereu la moda. Foarte bun articolul scris de Tincuta Apateanu in Adevarul: O posibilă soluţie la mica şpagă din şcoli.
  • Jovi de la filme-carti.ro a realizat un fermecator interviu cu Mihail Vakulovski. Il puteti citi aici. Felicitari, Jovi! Daca vreti sa aflati mai multe despre cartile scrise de Mihail Vakulovski, click aici.

In speranta ca v-au placut si recomandarile de astazi, va dorim week-end placut!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"CEO must read" - o noua colectie in pregatire la Editura Litera

Next Article

Happy Hours: 90% reduceri la carti, doar astazi, intre orele 13.00-23.00

Related Posts

Total
0
Share