fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cafeneaua bookuria (20.01.2014)

Smiley BookPentru ca am ratat cafeaua de dimineata, mesajul de acum il indreptam spre cei care-si savureaza cea de-a doua portie zilnica din licoarea magica. Nu stiu cata cafea obisnuiti sa beti zilnic, dar nu e bine sa abuzati. Mai bine cititi! Asa ca va invitam sa acordati cateva minute unor texte pe care noi le gasim interesante si, pe alocuri, chiar deosebite.

Incepem cu un text publicat de Elisabeta Lasconi in Romania literara: ”O tolbă plină pentru tinerii cititori şi necititori”. O interesanta si utila analiza a cartilor pentru adolescenti.

Daca te-ai intrebat vreodata ”Cat castiga un scriitor” trebuie sa citesti articolul publicat acum cateva zile de Adevarul: ”Cât câştigă un scriitor. Agonie şi extaz, în buzunarele autorilor români”.

Un excelent interviu cu Mircea Cartarescu, publicat de Dilema Veche si realizat de Mircea Chivu: “Literatura nu e o meserie, e o cale

 

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

10 carti din ”Top autori 2013” pe care le poti avea cu reducere

Next Article

”Tarmul lunii, Fedelinii”, Volumul 1, de Nadia Coste (Editura ALLFA)

Related Posts

Total
0
Share