fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cafeneaua bookuria (20.12.2013)

coperta_TimpulBuna dimineata dragelor si dragilor! Ati servit cafeluta de dimineata? Asa, pe stomacul gol? Hai sa luam si o mica portie de texte culturale, sa ne mai invioreze mintea :-)

Pentru inceput semnalam o noua aparitie a revistei Timpul, editia decembrie 2013. Revista se distribuie gratuit (in format .pdf) si poate fi descarcata de aici. Sunt cel putin 3 texte interesante de citit, va las sa le descoperiti singuri :-) Musai sa incepeti cu editorialul de prima pagina. Este foarte bun!

Bun de citit textul BIFURCAŢII. „Dacă Merge“, scris de Liviu Ornea in Observatorul Cultural.

Cosmin Ciotlos scrie in romaniaculturala.ro despre cartea Anei Blandiana “Fals tratat de manipulare”. Daca va pare interesanta cartea o puteti comanda aici.

O frumoasa recenzie, scrisa de Adriana Gionea pentru bookmag.eu. De data aceasta ne povesteste despre cartea “Nimeni nu se salveaza singur” de Margaret Mazzantini. Citam: “Dacă-ţi place să întorci pe toate părţile cuplurile din cărţi şi viaţa afectivă ţesută din fire împărţite-n patru, Nimeni nu se salvează singur poate fi noua ta carte preferată. Mazzantini s-a întrecut pe sine, impresionând prin detaliile afective interpretate cand incisiv, când prin filtrul martorului plin de compasiune.” Daca-ti pare interesanta cartea, o poti comanda de aici.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Fotopovesti. 7 imagini care te vor face sa iubesti Craciunul

Next Article

10 carti premiate cu reduceri de peste 40%

Related Posts

Total
0
Share