fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Campania “Ne place 50%”. Sa tai in piatra vie, de Abraham Verghese (Editura Litera)

Libraria online libris.ro ne aduce in fiecare marti un titlu cu suflet cu 50% reducere. De astazi libraria ne ofera cartea Sa tai in piatra vie, de Abraham Verghese, la pretul de doar 22,45 lei (44,9 lei pret intreg).

Cumpara de aici

Despre carte:

Shiva şi Marion, gemeni identici, vin pe lume din relaţia secretă a unei călugăriţe indiene cu un chirurg englez, într-un spital al unei misiuni din Etiopia. Uniţi la nivelul capului, cei doi sunt separaţi în ultimul moment. Rămaşi orfani de mamă în ziua în care se nasc şi părăsiţi de tată în aceeaşi zi, cei doi copii împărtăşesc o legătură supranaturală şi aceeaşi pasiune pentru medicină și se maturizează pe fondul tulburărilor politice care zguduie Etiopia în anii 1960–1970. Dragostea pentru Genet, fiica doicii lor, şi implicarea acesteia în lupta pentru eliberarea Eritreei îi despart în cele din urmă, iar Marion, proaspăt absolvent al școlii de medicină, este nevoit să fugă în America. Destinul, prin intermediul aceleiaşi Genet, îi readuce împreună pe cei doi frați în împrejurări dramatice, care refac într-un mod special legătura cu tatăl dispărut.

Saga gemenilor Shiva și Marion Stone traversează continente și generații, desfășurându-se în Africa și în America de-a lungul a cinci decenii, și conturează o poveste despre dragoste și trădare, despre compasiune și vindecare, despre exil și apartenență.

Bestseller New York Times 

Indies Choice Book Awards, Adult Fiction, 2010

Roman publicat în 17 țări

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Mai avem o singura zi pana la promotiile lunii noiembrie

Next Article

«Memento libris» - 30 de titluri cu 40% reducere in libraria online libris.ro

Related Posts

Total
0
Share