fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Campania vALLuntar “Mai multe carti, mai multe sanse” – finalista la Gala “Bun de Tipar”

vALLuntar 2013.cdrCampania vALLuntar “Mai multe cărţi, mai multe şanse”, ediţia I, iniţiată în februarie 2012 se numără printre finalistele Galei Industriei de Carte din România BUN DE TIPAR, secţiunea “Cea mai bună campanie de Marketing/PR/CSR”.

Campania online vALLuntar “Mai multe cărţi, mai multe şanse” încurajează lectura şi voluntariatul. Grupul Editorial ALL a pus gratuit la dispoziţia bloggerilor cărţi la alegere de pe site-ul www.all.ro. Bloggerii au citit şi au scris recenzii la cărţile ALL pe blogul personal. Fiecare recenzie a valorat 15 minute de voluntariat iar fiecare referitor la carte sau la campanie, dat la postul cu recenzia, a adăugat încă 3 minute de lucru.

În prima ediţie vALLuntar s-au implicat 150 de bloggeri, au citite 280 de cărţi şi s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipă de angajaţi ALL a facut voluntariat în două centre alese de bloggeri: Hospice şi Policy Center for Roma and Minorities.

Campania vALLuntar “Mai multe cărţi, mai multe şanse” a devenit o campanie cu tradiţie a Grupului Editorial ALL. În cadrul ediţiei a II-a, bloggerii au citit şi plantat copaci. 632 de copaci, puşi la dispoziţie de Romsilva, au fost plantaţi urmare a celor 522 de recenzii şi 10.607 de comentarii publicate pe blogurile participanţilor la campanie, în perioada 24 februarie – 23 martie 2013.

Anunțarea cîștigătorilor va avea loc joi, 25 aprilie, în Aula Bibliotecii Naționale a României.

Grupul Editorial ALL (Editura ALL, ALL Educaţional, Editura ALLFA) este unul dintre principalii jucători pe piaţa de carte din România, având conform estimărilor oficialilor companiei o cotă de piaţă de 7,5%.

[button target=”_blank” style=”” class=”” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fedituri%252Fall-6.html”]Vezi aici cartile Editurii ALL[/button]

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Nemira lanseaza www.cpsfa.ro, site dedicat Colectiei de Povestiri Stiintifico-Fantastice

Next Article

Caut sa inchiriez garsoniera pe Strada Fictiunii :-)

Related Posts

Total
0
Share