fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Campanie Herald: Cum ne ajută Știința?

Cum ne ajută Știința

Știința poate oferi răspunsuri la problemele fundamentale cât și soluții la problemele de zi cu zi, îmbogățind modul în care înțelegem Universul și ne percepem pe noi înșine. Știința a avut o contribuiție esențială la evoluția societății omenești, prin cunoaștere, care a dus la îmbunătățirea educației și a calității vieții.

Dar ce este mai exact știința? Cu siguranță este mai mult decât o bază de informații. Este un mod de gândire și o strategie pentru a căpătă o mai bună înțelegere a lumii și a substratului din care suntem făcuți.

În perioada 28 august – 3 septembrie , vom porni împreună cu invitații noștri, pe urmele evoluției, ne vom aventura în marele ocean al spațiului, vom discuta despre forțele și personalitățile care au contribuit la nașterea științei moderne, explorând subiecte precum originea vieții, continuumul spațiu-timp, creierul uman, legile fundamentale ale naturii, rolul gândirii critice în viața omului contemporan, prin prisma unor cărți semnate de Carl Sagan, Leonard Mlodinow, Sean Carroll, Nikola Tesla, Voltaire, Bertrand Russell, Thomas Paine, Charles Darwin sau Neil Shubin, autori care au transformat descoperirile în adevărate experiențe.

Selecția de cărți disponibilă pe www.edituraherald.ro ce reunește contribuții valoroase în domenii precum biologie, fizică, astronomie, filosofia științei, inventică, va beneficia și de un discount de 30% pe toata durata campaniei.

Comunicat Editura Herald

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Crăciunul care mi-a schimbat viața

Recenzie: Crăciunul care mi-a schimbat viața, de Daniela Gumann

Next Article
Adio zahar

Adio zahar!, de Molly Carmel (Editura Publisol, 2020)

Related Posts

Total
1
Share